Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Sonya
Kotisivut: http://vechnost.suntuubi.com/

17.07.2019 18:58
Tervehdys Vechnostin saarelta, linkinvaihtaja!
Pitkään nimellä Blackrose toiminut sivustomme on vihdoin suorittanut mahtipontisen ja suuruuden hullun remonttinsa loppuun, ja on onnistuneesti muuttanut uuteen osoitteeseen http://vechnost.suntuubi.com. Jos haluatte yhä jatkaa linkinvaihtoa, päivittäkää ihmeessä nimi ja osoite! Ilmoitattehan siitä myös vieraskirjassamme, jotta osaamme lisätä linkkinne omille listoillemme.

Erinomaista loppukesää, toivottavasti kuulemme teistä vielä!

Terveisin, Sonya & Harley & muu Vechnostin väki

Nimi: Nestor
Kotisivut: http://Infected.suntuubi.com/

07.11.2018 13:03
"Suurin koskaan nähty terroristi-isku järisyttää koko maailmaa. Tauti, jonka olemassaolosta vain muutamat tiesivät leviää kulovalkean lailla. Ihmiset sairastuvat ja tappavat toisiaan, jossain kohtaa kaikelle tälle kauheudelle löytyy nimitys: zombie-epidemia. Kuka jää henkiin ja kuka ei?" Infected on vieraskirjapohjainen roolipeli joka sijoittuu zombie-epidemian keskelle. Infectedissä voit pelata luomallasi ihmishahmolla ja vaikka yleisjuoni onkin kerrottu valmiiksi, on pelin eteneminen loppujenlopuksi roolipelaajien käsissä.

Nimi: Nikki

09.08.2017 20:57
Etsitään roolipeliä!

Surkeiden sattumusten sarjan vuoksi etsin Suntuubissa olevaa vieraskirjapohjaista ihmisroolipeliä, jossa saa pelata hän-muodossa. Jos ylläpidät kriteereihin sopivaa peliä, olet mukana sellaisessa tai vain tiedät sellaisen, esittele peli lyhyesti linkin kera sähköpostissa.

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

17.07.2017 18:07
Horizon on pienimuotoinen kirjoittamiseen perustuva sivusto, joka etsii nyt uusia kirjoittajia. Liittyneille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat, kirjavinkit ja hyödylliset linkit sekä mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä sekä muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: dragonskater
Kotisivut: http://campstarlight.w2.fi/

21.02.2017 16:32
Camp Starlight on lopettanut. Sen voi poistaa linkinvaihtolistalta.

Nimi: Josette
Kotisivut: http://leijonaharja.suntuubi.com/

19.01.2017 20:49
HEVOSTEN VÄHENNYSMYYNTI!

Puolet Leijonaharjan hevosista on myynnissä hevosmäärän vähentämisen takia. Alamme keskittyä vain kolmeen tiettyyn rotuun ja muiden rotujen edustajat joutavat pois alta. Myynnissä hevosia joka lähtöön: ratsastuskouluun, yksityisiksi, kilpahevosiksi ja jalostuskäyttöön. Myös yksi ravihevonen myynnissä.

Uusia pelaajia kaivataan myös! Parin kuukauden tauon jälkeen Leijonaharja on herännyt takaisin eloon.

~ Josette, Leijonaharjan ratsutila

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://primalscream.suntuubi.com/

19.12.2016 20:22
"American Airlinesin lentokone putoaa moottorivian takia. Lento 251 on ollut matkalla New Yorkin JFK:ltä Thaimaan Phuketiin, mutta se on kadonnut tutkasta täysin, eivätkä etsintäpartiot kykene löytämään sitä. "

Primal Scream on 17.12 2016 perustettu vieraskirjapohjainen seikkailu-, toiminta- ja tasohyppelyroolipeli. Roolipeli sijoittuu nykyaikaan kuvitteelliseen saarivaltioon, joiden olemassaolosta ihmiskunta ei edes tiedä. Ihmisjoukkiomme on päätynyt lento-onnettomuuden vuoksi kyseiselle saarivaltiolle, jossa kamppailu selviytymisestä alkaa.

Pystytkö sinä pelaamaan yhteen hiileen ja pelastautumaan saarelta? Vai onko kohtalosi jo sinetöity?

Nimi: Maya
Kotisivut: http://sevendays.suntuubi.com/

06.11.2016 11:30
Hei! Ajattelin tulla kyselemään, että lähdettekö linkinvaihtoon meidän Seven Days - roolipelin kanssa? :)

Mikäli tämä sopii, niin olisi tosi jees, jos kävisitte vielä ilmoittamassa asiasta meidän vieraskirjassa, jotta tiedän linkittää teidät meidän sivulle :)

Oikein mukavaa alkavaa talvea!

Nimi: E.M.
Kotisivut: http://theroadhouse.suntuubi.com/

18.10.2016 09:56
Hei linkinvaihtolainen :) Teen Roadissa linkkareiden siivoamista, ja huomasin, että Nox on ollut pidemmän aikaa hiljainen. Täten poistelen Noxin linkkareista. Mikäli olette kuitenkin vielä aktiivisena tai mikäli aktiivisuus palaa, laitelkaa Roadin viekkuun viestiä ja laitan Noxin takaisin linkkarien joukkoon :D Adios~

Nimi: Johanna
Kotisivut: http://taikamaja.suntuubi.com/

25.05.2016 08:59
Taikamaja on nyt muuttanut weeblystä suntuubiin ja hoitajille on yhä enemmän toimintaa! Tervetuloa hakemaan omaa hoitohevostasi ja toivomme paljon kommenttia tallista :)
Uusi osoite: http://taikamaja.suntuubi.com/

Ystävällisin terveisin Johanna, Taikamaja

©2019 Nox - suntuubi.com